Hoe het werkt.

Permanente behandelingen door middel van tatoeëren (dermografie/permanente make-up) wordt aangebracht in de bovenste laag van de lederhuid en zal daarom na enkele jaren vervagen. Het vervagen is afhankelijk van leeftijd, ras, huidskleur, gekozen pigment, gezondheid en de zorg die men eraan besteed. Bij LaVida doen we alle nieuwe pigmentaties in twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in twee behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling wordt uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met EMLA creme* begint de pigmentatie. Na de pigmentatie is de kleur iets donkerder dan gewenst. Deze zal de dagen erna lichter worden.

Zowel de apparatuur, pigmenten en mijn werkwijze voldoen aan de strenge wettelijke eisen van de LCHV. De pigmenten die ik gebruik bevatten geen: kobalt, zware metalen of kwik, kankerverwekkende stoffen, azo’s of schadelijke bacteriën.

 

TIPS.

De eerste 48 uur mag uw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat u op de dag van uw behandeling uw haar nog wast.

De opperhuid zuigt zich ook vol met pigment, dus hou er rekening mee dat de eerste week de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zal zijn dan het eindresultaat. Deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook dat 5-7 dagen na de behandeling de pigmentatie lichter wordt. Bij de volgende behandeling wordt vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

 

Het is raadzaam de dag van te voren geen alcohol te drinken of aspirine te slikken. Het bloed wordt hierdoor verdund. Bij het behandelen kan de huid daardoor eerder gaan bloeden. De opname van pigment wordt dan moeilijker.

U zult vooraf duidelijk geïnformeerd worden over de behandeling en nazorg van de betreffende pigmentatie conform de strenge eisen van de GGD / LCHV.

 

*EMLA creme kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts.

 

Maak nu een afspraak bij LaVida !

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 06 - 360 22 810

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies voor ervaring, kwaliteit en zekerheid!

 

Met ruim 14 jaar ervaring en in het bezit van alle benodigde kennis, geduld en precisie, bent u bij mij in goede handen.

Tevens ben ik in het bezit van de wettelijk verplichte vergunning van de GGD / LCHV. Deze is aanwezig in de salon.

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pigmenteerpen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst.  Permanente make-up lijkt op tatoeage, maar de techniek, pigmenten en het doel is anders. Andere woorden voor permanente make-up zijn permanente maquillage, micro-pigmentatie, dermatografie, cosmetische tatoeage en cosmetische pigmentatie.  Weet u nog niet zeker of permanente make-up iets voor u is?

Wilt u La Vida eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? Heeft u oude PMU die u gecorrigeerd wilt hebben?

U kunt een intake-afspraak maken van 20 minuten. Deze afspraak is gratis.

 

Expressiever maken of verfraaien van het gezicht.

Permanente make-up is het expressiever maken of verfraaien van het gezicht. Lipcontour, eyeliners, wenkbrauwen of het reconstrueren van onregelmatigheden in de wenkbrauw, kleurverlies bij de lippen, alopecia areata, na chemo of bestraling enzovoorts.

Ook Scalppigmentatie is mogelijk. Meer informatie hierover vind u onder het kopje Haarstimulatie. Permanente make-up zorgt er voor dat u altijd een verzorgde uitstraling heeft.

Vereist

Vereist

Formulier  wordt verzonden...

Oeps, er is een fout opgetreden in de server.

We hebben uw formulier ontvangen.

 

VOOR BEHANDELING

NA BEHANDELING

Hairstroke

Schaduw

Eyeliner boven

Hairstroke

Hairstroke man

Lipliner

Eyeliner man

Eyeliner onder en boven

Lipliner

Coloured Eyeliner

Meer behandel foto's bekijken? Maak een vrijblijvende afspraak.

BEHANDELING ALTIJD VOLGENS AFSPRAAK |  Maandag: 9.00 - 22.00 uur |  Donderdag: 9.00 - 15.00 uur |  Vrijdag: 9.00 - 15.00 uur