Wat we kunnen behandelen.

- Tatoeages

- Foutieve Permanente make-up

- Pigmentvlekken

- Ouderdomsvlekken

 

De Yag-Laser is ideaal voor het verwijderen van donkere tatoeage inkt. Gemiddeld heeft u 4 tot 8 behandelingen nodig om een tattoo geheel te laten verdwijnen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid ingebracht pigment, de korrelgrote van het pigment en het huidtype. Dit geldt ook voor foutief aangebrachte permanente make-up.

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken kunnen á la minuut worden verwijderd met de YAG-Laser. Het is een korte behandeling. De vlekken worden in 5 tot 10 dagen door uw eigen huid afgestoten. Na twee weken ziet de huid er volledig normaal uit. Alsof er nooit pigmentvlekken hebben gezeten. Wilt u La Vida eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken?

U kunt een intake-afspraak maken van 20 minuten.

Deze afspraak is gratis

 

TIP.

Als uw huid heel gevoelig is kan er vooraf een laagje Emla* verdovingscrème worden aangebracht dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos. De behandeling wordt overigens niet als pijnlijk ervaren. Gebruik altijd, ook op bewolkte dagen, een hoge beschermingsfactor spf 30 / 50 om pigmentvorming  te voorkomen.

 

*EMLA creme kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts.

 

Maak nu een afspraak bij LaVida !

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 06 - 360 22 810

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Uw huid weer in topconditie!

 

Permanent Make-up & Tattoo verwijderen met de nieuwste generatie Q-Switched Nd-YAG laser.

Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe en bruine tattoo pigmenten. Deze laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen, body tattoo en pigmentvlekken. Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken

en levervlekken verdwijnen al voor een groot deel na één behandeling. De storende vlekken worden door

de Q-Switched Yaglaser vergruist, vaak in één keer.

 

Hoe het werkt.

De lichtbundel van de YAG-laser gaat door de bovenste huidlaag en zal de inkt of het pigment verwarmen. Hierdoor worden de inkt- of pigmentdeeltjes vergruisd waardoor deze op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken en afgevoerd. Een deel wordt tijdens het helingsproces afgestoten en een ander deel wordt door uw eigen celmetabolisme opgeruimd.

 

Vereist

Vereist

Formulier  wordt verzonden...

Oeps, er is een fout opgetreden in de server.

We hebben uw formulier ontvangen.

 

VOOR BEHANDELING

Pigment verwijderen dmv Yag-Laser

Tatoeages verwijderen met Yag-Laser

Pigment verwijderen dmv Yag-Laser

NA BEHANDELING

Meer behandel foto's bekijken? Maak een vrijblijvende afspraak.

BEHANDELING ALTIJD VOLGENS AFSPRAAK |  Maandag: 9.00 - 22.00 uur |  Donderdag: 9.00 - 15.00 uur |  Vrijdag: 9.00 - 15.00 uur