Super Lash.

Binnen 4 weken super lange wimpers

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij uw eigen wimpers dubbel zo lang worden. Uw wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijk curve (krul). Het is net als of u al mascara op heeft, maar dan nog mooier en langer. Dit wilt toch iedere vrouw.

Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.

 

De meeste mensen zien na 4 weken al een

duidelijk verschil !

Wenkbrauw met écht haar.

Bij La Vida kunt u terecht voor de nieuwe techniek waarbij uw eigen haren in uw wenkbrauwen teruggroeien. Veel vrouwen verliezen met de jaren veel wenkbrauw haar. Permanent make-up is hiervoor een goede oplossing. Maar elke pigmentatie is mooier als u ook nog echt haar heeft.

Door toepassing van de Hairrescue formule groeit uw eigen haar in de wenkbrauw weer terug. Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen en laten geleidelijk haartjes in uw wenkbrauw teruggroeien.

 

Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:

• De behandeling in de salon

• Thuis gebruik van Hair Rescue Browgrow Lotion

Scalppigmentatie.

Dit is een permanent make-up techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Op deze wijze simuleer je hele korte stekeltjes. Het lijkt net alsof u de haarfollikels met daar in de kort geknipte haar ziet zitten. La Vida werkt met een speciale naald en pigment. Dit pigment loopt niet onder de huid door waardoor u een strak en crispy uiterlijk krijgt. Niemand hoeft te zien dat het haar wat u ziet is gepigmenteerd. Vaak moeten mensen eerst over je hoofd strijken voordat ze geloven dat het haar niet geschoren maar is gepigmenteerd.

De pigmentatie is blijvend en vervaagd niet. Anders dan permanent make-up wat snel lichter wordt blijft dit Scalp Pigment perfect op kleur. Eenmaal de behandeling gedaan hoef je niet meer terug om het bij te laten werken omdat de kleur niet langzaam lichter wordt. Mocht u er toch vanaf willen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.

 

Weet u nog niet zeker of Scalppigmentatie of Haarstimulatie iets voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? U kunt een intakeafspraak maken van 20 minuten. Deze afspraak is gratis.

 

TIPS.

De eerste 48 uur mag uw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat u op de dag van uw behandeling uw haar nog wast.

Hou er rekening mee dat de eerste dagen de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zal zijn dan het eindresultaat

Het is raadzaam de dag van te voren geen alcohol te drinken of aspirine te slikken. Het bloed wordt hierdoor verdund.

Maak nu een afspraak bij LaVida !

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 06 - 360 22 810

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Dikkere haarkwaliteit zonder medicatie!

 Uw haar echt terug!

La Vida heeft 2 unieke technieken waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen.

U ziet er gewoon goed gekapt uit.

- Hair Rescue Program

- Scalppigmentatie

 

> Kijk hier hoe u uw eigen wimpers dubbel zo lang kunt krijgen.

> Kijk hier hoe u uw eigen wenkbrauwen voller kunt krijgen.

 

Hair Rescue Program.

Hair Rescue behandeling is bedoeld voor mannen & vrouwen met dunner wordend haar. Hair Rescue stopt in veel gevallen haar uitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Heel veel personen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een vollere haardos.

Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren.

 

Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:

• De behandeling in de salon

• Thuis gebruik van Hair Rescue Scalp Lotion

 

In de salon wordt met een speciale Permanent Make-up naald een veilig stamcel preparaat in de huid geprikt. Deze naald gaat maar een fractie van één millimeter in de hoofdhuid. Meestal komt hierbij geen bloed vrij. Deze 'stamcellen' activeren uw eigen haarmatrix. Vanuit deze haarmatrix ontwikkelt zich van nature haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd. De 'stamcelbehandeling' activeert weer dit proces. Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en als het even meezit er ook nieuwe haren ontwikkelen.

Voor thuis gebruik je iedere dag Hair Rescue Scalp Lotion. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar.

De meeste mensen zien/voelen de eerste resultaten

in 4 tot 6 weken.

 

Vereist

Vereist

Formulier  wordt verzonden...

Oeps, er is een fout opgetreden in de server.

We hebben uw formulier ontvangen.

 

VOOR BEHANDELING

NA BEHANDELING

Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek. Hair Rescue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben.

Scalp pigmentatie is hiervoor wel een oplossing.

Bij het behandelen kan de huid daardoor eerder gaan bloeden. De opname van pigment wordt dan moeilijker.

U zult vooraf duidelijk geïnformeerd worden over de behandeling en nazorg van de betreffende pigmentatie conform de strenge eisen van de GGD / LCHV.

Breng de Hair Rescue Scalp Lotion aan als u het haar net gewassen hebt en handdoek droog is. Dan dringt de lotion meteen door in de hoofdhuid en trekt niet in het vochtige haar.

Stamceltherapie Scalp na 1 behandeling

Stamceltherapie Scalp na 1 behandeling

Stamceltherapie scalp

Scalppigmentatie + stamcel

Meer behandel foto's bekijken? Maak een vrijblijvende afspraak.

BEHANDELING UITSLUITEND VOLGENS AFSPRAAK